söndag 7 september 2008

Nu kör vi! Ställning just nu: 110 - 659 782

Nu har Idiotvinden registrerats på Bloggtoppen och nu börjar jakten på förstaplatsen. Just nu ligger vi efter med exakt 659 672 unika besökare i veckan och har smugit in på en blygsam 5292 plats. Målet är att ha knaprat in halva det avståndet innan jul för att sedan totalt dominera bloggtoppen nästa sommar.

Efter en snabb analys (tog ca 3 sekunder) har nu de viktigaste faktorerna för framgång identifierats. Det handlar för det första om att publicera många pingisklipp som håller samma fantastiska kvalitet som t.ex. sammanställningen av Jörgens backhandsmashar. För det andra handlar det om att skänka ständigt nya infallsvinklar och perspektiv på Dylan och hans så mångfasetterade musik.

Dessa två kärnämnen ska föra bloggen framåt likt de två hjulen driver cykeln framåt och de ska bära och assistera mig i bloggarbetet likt Hugin och Munin bistod Oden i hans ansvarsfulla arbete.

Med två så breda ämnen lär bloggen tilltala åtminstone 500 000 läsare. De övriga läsarna lockar vi genom insiktsfulla, vardagliga, tänkvärda och intressanta allmäna inlägg. Jag räknar med att någon gång under våren kunna försörja mig uteslutet på bloggen genom sponsoravtal där jag gör reklam för t.ex. pingisshoppen.se, Columbia Records, Butterfly, cdon.com m.m..

Men än så länge är det en lång väg att vandra.

"The trail is dusty,
The road it might be rough,
But the good road is a-waitin'
And boys it ain't far off.

Trails of troubles,
Roads of battles,
Paths of victory,
We shall walk."

Inga kommentarer: