söndag 24 maj 2009

Resebolaget Idiotvind

Satsningen på att göra Idiotvind till en framgångsrik spelsajt slog aldrig igenom riktigt. Det är helt enkelt Pingis och Snooker VM lite för sällan för att det hela ska gå runt. Nu kommer nästa satsning.

Junior EM går i den fantastiska staden Prag, en av Europas verkliga stadspärlor, den 10-19 juni. Det finns ju ingen anledning att inte åka dit.

Jag har tagit reda på den snabbaste vägen till Prag med bil. Det blir färja från Trelleborg till Rostock. Sedan går bilfärden vidare via Berlin och Dresden, in i Tjeckien där vi slutligen når Prag. Efter 13 timmar och 7 minuters restid. Den där baljan till färja sinkar oss lite.

Tävlingen spelas i Prags hypermoderna O2-Arena som ligger i Prags östra delar. Någon biljettinformation har ännu inte kommit upp på Europeiska Bordtennisförbundets hemsida men med tanke på att det handlar om en juniortävling borde det knappast vara särskilt dyrt eller svårt att få tag i biljetter.

Det trestjärniga hotellet Hotel Jasmin har riktigt bra priser under tiden för Junior EM och ligger bara ca 600 meter från arenan. Avståndet in till centrum tycks vara några kilometer men Prag är känt för sitt fina tunnelbanesystem.

Nu när jag har kollat allt det här undrar jag om någon annan kan ta tag i finansieringen av resan?

Inga kommentarer: