tisdag 18 november 2008

Långnabb på SVT

Det är ju så olika vad man lägger märke till. Givetvis beror det mycket på hur väl insatt man är i ett ämne. Exempelvis ser en konstkännare en mängd fascinerande detaljer då han/hon studerar en tavla medan jag bara ser en massa kladd.

Samma sak gäller kvällens inslag i Lilla Sportspegeln. Den genomsnittlige TV-tittaren såg två tjejer smasha mot Jörgen Persson som ballongplockade. Jag, å andra sidan, såg Linda Bergström och Erica Åkerlind från Ängby spela mot Jörgen Persson. Och det intressanta var givetvis hur Linda hanterade bollarna som kom på hennes backhandsida.

Men för att tycka det är intressant måste man ju veta att Linda blev deff i somras och därför spelar med långnabb på backhand. Tre fina servereturer hann hon med och tvingades dessutom skära ner en hög boll med sitt långnabb när hon var för långsam att gå runt och attackera forehand från sitt backhandhörn. Hur som helst så var det vansinnigt uppfriskande att få höra ljudet av långa nabbar böja sig för den lilla vita bollen på prime time i SVT.

Inga kommentarer: