onsdag 26 november 2008

Konfliktdrabbad blogg

Dylan tog hem en förkrossande seger och nollade Jo Stafford i duellen om vem som gör You Belong To Me bäst. Måste kännas tungt för en så duktig sångerska att få stryk av en gammal gubbe som inte kan sjunga.

Nu blir det en lite annorlunda omröstning. Efter första delen av min personliga Guns n' Roses odyssé har en hätsk debatt blossat upp mellan två generationer. Debatten gäller vilka som egentligen har rätt att kalla Paradise City för sin generations nationalsång. Är det 70-talisterna eller 80-talisterna?

Jag ska givetvis vara neutral nu när jag presenterar omröstningen och bara lägga min röst som alla andra. Så se nu till att ta ställning i denna heta omröstning som måste engagera en stor läsarskara och låt er inte bli påverkade i er åsikt av faktum som att låten är skriven, inspelad och utgiven på 80-talet eller att de där jävla 70-talisterna alltid levt ett utsvävande slösande lyxliv och låtit oss 80-talister betala genom ständiga sparkrav och nu vill komma och ta vår nationalsång ifrån oss också!

1 kommentar:

Anonym sa...

Just att den är skriven och inspelad på 80-talet är ju en PERFEKT anledning till varför ni INTE kan claima den... ni gick ju i blöjor hela 80-talet och kan alltså inte tänkas ha lyssnat på hårdrock alls!