fredag 28 maj 2010

Tankar under sportnörddagen Del 3

Slagräkning mellan Sayaka Hirano och Park Mi Young! Det kan omöjligt bli jämnare, ingen drar ifrån, ingen slarvar bort några poäng, ingen har någon metod att vinna poäng på. Alla bollar avgörs med en högst oväntad miss, en lite för lätt boll som kan attackeras eller en turboll. Hirano rullar upp en bågloop med forehand, Park skär backhand på högsta punkten, lågt och flackt, Hirano rullar upp en båge med god marginal över nätet och så skulle de kunna hålla på hela dagen. Om inte regeln om slagräkning fanns.

Jag skojar inte - det här är en av de mest underhållande matcher jag någonsin sett. De tvingas attackera varannan boll. Park går på offensiven och slår och slår men Hirano är så säker i försvaret och sen är det Hiranos tur, hon börjar med bågloopen men så måste hon gå på och så har hon bara två slag på sig och satsar stenhårt men Park tar den så Hirano chansar vilt med sitt sista slag i andra hörnet men Park tar den med och domaren bryter bollen. Fantastisk underhållning!

Ma Long slog Samsonov i tre raka. Wang Hao vinner lätt över Chctchchchtcheninine. Nu återstår det bara för Xu Xin att äta upp Platonov.

...och nu får vi bilder från Girot inför den sista monsterstigningen uppför Mortirolo!

Inga kommentarer: