tisdag 28 april 2009

Butterfly briljerar

Att Butterfly är den främsta tillverkaren av pingismaterial är många överens om. Det ligger en aura av yppersta kvalité över allt som pryds av Butterfly-loggan. Inte minst det stycke mästerligt hantverk som är min Joo Se Hyuk-stomme.

Nu utmärker sig också Butterfly med en egen VM-studio som sänder ut heta reportage från Yokohama med främsta fokus på sina Butterflysponsrade spelare. I sin första sändning bjuder de på unika bilder från Butterflys "get together" i Yokohama. Här minglar storheter som Butterflys högste chef, ITTF:s president Adham Sharara, Tysklands coach Richard Prause och där står Michael Maze och Bastian Steger och lirar lite på ett minibord.

Sharara intervjuas om vad han väntar sig av VM och har mycket att säga om Maze och sedan får Prause ge sin högst insatta syn på Timo Boll och hans skada.

Det enda som inte strålar av Butterflys höga kvalité är grabben i studion. Han är stel nog att på egen hand staga upp en hårt trafikerad viadukt. Eftersom vi är i Japan med all deras högteknologi utesluter jag inte att det är en robot. I så fall är jag imponerad trots att han pratar engelska som dom gör i någon språklektion från Utbildningsradion och ser ut som om han genomför programmet under vapenhot.

Butterflys VM-studio

Inga kommentarer: