torsdag 15 januari 2009

Ett kungadöme för en sån forehand!

Nu är det dags för Idiotvind productions att presentera sin senaste pingisfilm. Det är ett litet klipp med världens tre bästa forehandslag genom tiderna. Det finns säkert några till i samma klass, har ni några bra förslag så upplys gärna om dem så kan vi utöka Top 3 till en Top 5 kanske.

Men notera att det handlar om forehandattacker långt, långt bortom det vanliga.

Tyvärr misshandlar Youtube klippet något fruktansvärt och både ljud och bild är fullkomligt bedrövligt ifall man inte väljer att se det i hög kvalité. Det kan man göra om man ser klippet på deras sida. Gör därför så här. När ni har startat klippet, klicka på videorutan en gång till så öppnas videon i ett nytt fönster. Där kan ni klicka på "watch in high quality":


Då blir det kalasbra kvalité och så kan ni njuta i fulla drag av dessa tre guldklimpar i idrottens historia.



3 kommentarer:

Luddevig sa...

Nu har jag gett klippet dess fem stjärnor som det kommer att behålla.

Måste dock säga att Liqins forehand inte känns lika skickligt som de två andra. Känns som att han kan göra om slaget ungefär när han vill. Men det är otroligt fascinerande när man koncentrerar enbart på racket i reprisen, går nästan bara åt sidan och i en riktigt, riktigt hög hastighet.

rikard sa...

Wang Liqins forehand innehåller ju inte samma förflyttning som framfröallt Chen Qis eller samma vilda optimism som Kreangas, Timo serverar ju honom lite snällt med en backhanöppning rakt i forehand.

Men den träffen han får, den sidoskruven. Något liknande kan aldrig ha hänt. Det är felskruv för en forehandattack och ändå sticker bollen iväg som en oljad vessla.

Anonym sa...

Vad härligt att det finns gubbar som Kreanga, som gång efter annan spottar de naturvetenskapliga teorierna i ansiktet med banbrytande empiri.

-Enligt fysikens lagar går det inte att lägga den forehanden två centimeter från nät så att den blir helt otagbar för Legout, som redan står tre meter ut i sitt forehandhörn, sade vetenskapsmannen.
-Jodå, såhär gör man, sade Kreanga.