onsdag 1 juli 2009

Typ 21 timmar kvar...

...och på det här klippet från Thåström turné tidigare i år kan vi konstatera att det enda som skiljer i laguppställningen från Osslers spelning på Pustervik i våras är att Thåström står längst fram. Ossler har fått ställa sig lite mer till vänster.

När gör de en gemensam turné i den bemärkelsen att Ossler inte bara reser med som Thåströms briljanta gitarrist utan som Ossler himself? Tänk ifall Långtbort hade avlösts av Svartfattenfeber... Det hade nog varit mer än jag klarat av.

Och så skriver tidningarna spaltmeter om Tomas Ledin!

1 kommentar:

Agaton sa...

Det hade vart helt otroligt att få höra lite skånska ikväll också, tyvärr så blir det nog inte så. Där emot får man njuta av Freddie Wadlings underbara röst plus att ingen mindre än Sebastian Öberg är med och gnisslar lite. Fantastiskt!
Vilken kväll!

Om jag har fattat det rätt har Thåström bytt ut sina musikanter ikväll från i våras. Ingen Conny Nimmersjö ikväll som är lite tråkigt. Man får istället Niklas Hellberg, han och Thåström har ju skapat magi tillsammans förut.
Om man kollar på uppsättningen verkar det bli lite lugnare än va det va i lisebergshallen. Känns rätt typiskt Thåström att lugna ner sig utomhus och bröla på när han är under tak

Hur som helst kommer det bli en fantastisk kväll!