fredag 17 juli 2009

Dramatik!

Liverapporteringen från UEM bjuder på en av årets största sporthändelser hittills.

Anthony Tran tycks göra en bra match mot rumänen Sozs men åker med 2-4. Anthony har dock två år kvar i klassen, han är bra med.

Harald Andersson möter något högre rankade tysken Walther och tar en stark 4-2 seger. Bra Harald!

Kristian Karlsson, rankad 4 i Europa, möter cyprioten Marios Yiangou rankad som nummer 33. Karlsson börjar med att rycka åt sig två stabila set men innan någon hinner blinka står det blötsligt 2-3. Karlsson tar sig dock samman, tar sjätte setet och i skilje kopplar han ett klart grepp med en 6-2 ledning. Men sedan händer något igen, setet vänds upp och ner Krisitan åker ut med 9-11 i skilje. Stor besvikelse och inte godkänt.

Översjö kopplade en 3-1 ledning på britten Gavin Evans. Men sedan händer samma sak som i Krisitans match. Ledningen förvandlas till underläge 9-10 i skilje. Men Mattias ger sig inte, kvitterar till 10-10, hamnar i nytt underläge, kvitterar till 11-11 och sedan tar han sin första matchboll och förvaltar den direkt till 13-11. Starkt, bra!

Harald och Översjö vidare. Hampus Söderlund lätt vidare i kadettklassen medan det blev förlust för Wemmert och Kim. Nu spelar Malin Pettersson för att se till att vi har fyra svenskar kvar i turneringen.

Inga kommentarer: