fredag 12 december 2008

Värdens coolaste sport i bilder

Nu är det mycket bra bordtennis. Idag började Pro Tour slutspelet i Macao och i Madrid är Kristian Karlsson och Malin Pettersson kvar i Junior VM inför imorgon då det är dags för 16-delsfinaler. Själv hade jag gärna varit på båda platserna i helgen men får nöja mig med Västsvenska Mästerskapen i Bengtsfors och hålla tillgodo med lite pingiskonst i bildform vad det gäller den internationella pingisen.

I en eventuell kvartsfinal får Kristian Karlsson förmodligen möta Yan An. Det skulle bli en höjdarmatch och Kristian får i så fall se upp med kinesens ossningar.



Annars är ju de allra bästa kineserna inte med i Junior VM och det finns giftiga spelare som brittiske Wayne Rooney look-a-liken Paul Drinkhall och koreanen Seo Hyun Deok att se upp med.



Och så japanerna då. Knatten Koki Niwa är fortfarande med och tävlar med de äldre grabbarna och juniorvärlsettan Kenta Matsudaira, som jag tippar tar hem det hela, har sett orubblig ut hittills. Han tog båda sina matcher i lagsemifinalen mot Kina och han har ännu inte tappat set i singelturneringen.


by courtesy of the ITTF

Inga kommentarer: