onsdag 3 december 2008

De kvävande produktionskraven

Vissa dagar är produktiviteten lägre än vissa andra dagar. Vissa dagar kan man sätta sig vid tangentbordet för att uträtta sitt dagsverke bara för att med en gång känna att det här kommer inte bli någon bra arbetsdag. Dessa dagar är det lätt att bli distraherad, typ:

”Nämen, vad är det som ligger där borta i hörnet? Ett dammkorn! Jaha, lika bra att jag dammsuger hela lägenheten och när jag ändå är i gång kan jag lika gärna passa på att tvätta fönstren och putsa alla kopparkittlar. Nämen, bara två dammsugarpåsar kvar. Jaha, lika bra att gå och köpa nya, dom lär ju ta slut innan man vet ordet av.”

Man gör helt enkelt vad som helst för att undvika att sätta sig framför datorn bara för att känna frånvaron av produktivitet. Och när man väl sätter sig klickar man sig in på sin blogg och skriver långa inlägg om hur det är att inte kunna producera och man hänger på Youtube, hittar konstiga klipp och undrar om den här serven är skitsnygg eller jätteful.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det här tar ju garageserven till helt nya nivåer! Dock kanske hon borde proportionerat tiden mellan serveträning och varulven lite bättre.

rikard sa...

Haha XD

Ja, hon ser lite trög ut i vändningarna emellanåt. Men det pratas mycket om vikten av att träna upp ett vapen, det har hon ju gjort.

Anonym sa...

Dylan till sverige i mars.. anrar att du gör i byxan nu?

rikard sa...

Nja. Stockholm, Malmö och Jönköping? Hur hamnar han i Jönköping? Har han kastat pil för att bestämma turnéorterna?

Gäller ju att man konsulterar både Svenska Bordtennisförbundets tävlingskalender samt plånboken innan man fattar några kostsamma beslut.

Anonym sa...

hehe... du får väl komma till malmö å hälsa på... om du inte går på d så e du ju ingen fan ;)