onsdag 9 september 2009

"Out of Time"

Av någon anledning får bloggen alltid lite extra liv när Pink Floyd kommer på tal. Jag tror besökarrekordet fortfarande är från tillfället då det publicerades klipp från, om jag inte minns fel, ett liveframträdande av Shine On You Crazy Diamond.

Ikväll kan man välja på att följa en fotbollsmatch där världens 41:e rankade lag möter det 140 rankade laget. Eller så kan man se kvartsfinalspelet i tennisens US Open där alla åtta kvarvarande spelare tillhör top 16 i världen. Ett lätt val.

Med lite tur är det Birger Folke som kommenterar tennisen, han går inte att lyssna på så då är det bara att stänga av ljudet och istället lyssna på Delicate Sound of Thunder, kanske. Liveskivan som jag skulle rekommendera som kärnan i Pink Floyds diskografi.

För övrigt ser "lillpandan" Ding Junhui fruktansvärt stekhet ut och Jamie "Shotgun" Cope har vänt 0-2 till 3-2 mot Perry. Och så är det bara timmar kvar innan Ronnie "The Rocket" O'Sullivan äntrar arenan i Shanghai för att spöa upp fjanten Dott.

Hur är det tänkt att vi européer ska hinna få något vettigt gjort när dom lägger Shanghai Masters och US Open samtidigt? Två av de största idrottsevenemangen samtidigt i de sämsta tänkbara tidszoner, egentligen är vi inte "out of time", bara "in between time".

Inga kommentarer: