måndag 5 april 2010

"Men från Peking hörs det inget"

Ok, nu är det inte just i Peking utan i Dalian i Liaoning provinsen som tystnaden råder. Där spelades under påskhelgen den tredje uttagningsturneringen till Lag VM. Zhang Jike och Xu Xin som vunnit de två tidigare kunde stanna hemma och äta ägg medan de övriga fick göra upp om den sista platsen. Resten får förlita sig på coachernas goda vilja, då de tar ut de två sista spelarna i femmanna-truppen.

Vad vi vet är att Wang Liqin, Ma Lin och Wang Hao alla åkte i första matchen. Ma Lin mot Hao Shaui, Wang Liqin mot Chen Qi och Wang Hao mot Li Ping! Wang Hao tycktes vara på väg tillbaka men finalen i Tyskland kanske var en engångsföreteelse? I den fjärde kvartsfinalen spelade Ma Long mot Lei Zhenhua och vann 3-0.

Semifinalerna var Ma Long mot Hao Shuai och Li Ping mot Chen Qi. Det känns upplagt för Ma Long men Hao Shuai storspelade i första uttagningsturneringen och har här allt att spela för. Coacherna lär inte ta ut honom, Ma Long däremot lär få chansen även om han inte vann i helgen.

Men hur gick det? Jag vet inte? "Ifrån Dalian hörs det inget/Ifrån Dalian hörs det inget/Ingenting". Så här såg det i alla fall ut när Ma Long spöade upp medelmåttan Lei Zhenhua som brukar få nöja sig med att spela lite mixeddubbel i mästerskapen.

4 kommentarer:

Luddevig sa...

"Malone" gick vidare enligt google translate. :D

Tur det, annars hade det knappt varit någon spänning i de resterande två platserna.

http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=zh-CN&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.ipingpang.com%2FviewNews.php%3Fid%3D12393

Luddevig sa...

Han svepte den mörka hästen Li Ping i finalen med 3-0. ^^

Luddevig sa...

Kul att spamma här med ogenomtäkta poster, jag hittade en tydligare sida. http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=zh-CN&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fningbo.anyct.com%2Fnews_201004_99015.html

rikard sa...

Fantastiskt detektivarbete Ludvig!

Att svepa mörka hästar känns som något Malone skulle kunna göra.

Googles översättning imponerar med sin osammanhängande rappakalja men huvudbudskapet når ju trots allt fram, tror jag.