fredag 21 januari 2011

Väl rutet

Jag sprider vidare Jordanfondens befriande utbrott:

MODERATERNA FÖRLORAR näst val [2011-01-20 01:05]
Om det är full storm i Tunis och Minsk just nu mot politiska idioter och korrupta makthavare så närmar vi oss detta just nu i Stockholm också i vår lilla värld. Drar inte Moderaterna tillbaka de nu presenterade vansinninga förslaget med att slakta de redan nedprutade FUTTIGA ungdomsidrottsbidragen med 25% så blir det storm här och dom får jätteproblem per omgående. Ett par politiska misfoster till damer skall spara 26 milj kr i den ideella ungdomsidrottssektorn och HÄVDAR att breddklubbarna nu kan ta in det via sponsorer när det går bra för företagen.
Här i Stockholm gäller att spelar man inte på Råsunda-Globen-Stadion/Zinken OCH har TV-tid så finns INGA SPONSORER tillgängliga. Dom flockas runt AIK-Djurgården-Hammarby-BP i huvudsak. Breddklubbarna är de som sopar upp de ungdomar som inte får profilera sig i storklubbarna pga att dom inte är så bra, är fattiga invandrare eller ungdomar på glid. Vi har mycket av den vara i Stockholm och de futtiga pengar vi (breddungdomsklubbarna) idag får är en bit av stadens anställdas kaffekassa MEN besparar staden jättesummor.
Det som händer är att man RAKT I ANSIKTET spottar jättegruppen av ideella (obetalda) ungdomsledare - vilka i sig i arbetstimmar representerar ett jättebelopp.
Fy f-n för dessa politiker. Ut på gatorna här också !! Det är inte bara Ben Ali och Lukatjenko som skall ut. Vi har ett antal här också.



Regina Kevius
heter hon, Moderaternas statsbyggnads- och idrottsborgarråd i Stockholm, som nu drar sitt strå till stacken för att vårt samhälle ska fortsätta den nedåtgående spiral vi nu börjar få upp farten i riktigt ordentligt.

Regina Kevius alltså. En i den nya generationen moderata politiker som visar upp samma handikappat kortsiktigt tänkande som den gamla skolan. Alla former av analytiskt tänkande och förmågan att se långsiktiga konsekvenser av handlingar är så otäckt långt bortom deras begränsade horisont.

Samtidigt som de skryter och skrävlar om hur de manövrerade Sverige genom finanskrisen och nu är en av världens starkaste ekonomier. Samtidigt som Filippa Reinfeldt står på Idrottsgalan och babblar om hur viktig den fantastiska föreningsidrotten är. Samtidigt sitter de i sina konferenssalar och beslutar att 26 miljoner ska sparas in på minskat stödet till idrottens ungdomsföreningar. Artiklar har skrivits i ämnet här och här.

Jag är övertygad om att föreningarna har möjlighet att skaffa extern finansiering. Den möjligheten finns nu när det är högkonjunktur, säger Regina Kevius...

Men är det verkligen möjligt för små idrottsföreningar som bedriver verksamhet med barn att skaffa extern finansiering nu, när det faktiskt aldrig gått tidigare? frågar SvD.

Ja, jag tror att möjligheten finns, svarar denna Reginamänniska och bevisar därmed inte bara att hon är dum i huvudet utan dessutom att hon aldrig satt sin fot i en ungdomsförening. Frågan är om hon satt sin fot någonstans ute i verkligheten?

2 kommentarer:

Ulf sa...

http://svtplay.se/v/2300673/abc/intervjun_med_idrottsborgarradet_regina_kevius

det är svårt att hitta ord för hur urvattnade, inövade och fullständigt stelbenta reginas svar är i denna intervju. frågan är inte bara om hon har varit ute i verkligheten, utan om hon överhuvudtaget är verklig? mer troligt är att hon är nån slags moderat-robot, programmerad i ett härligt team work mellan herr schlingmann och MUF.

hoppas verkligen hon får ta tillbaks eller offentligt be om ursäkt för sina uttalanden, som är ett hån mot alla som engagerar mycket tid i ideella idrottsföreningar. ett idrottsborgarråd bör inte få visa så fullständig brist på insikt!

rikard sa...

Herregud, det var rent obehagligt att se.